Club

La noi nu te plictisesti. Avem o multime de variante pentru a-ti petrece timpul petrecut in resort

Restaurant - Vox Maris Grand Resort | Costinesti - www.voxmaris.ro

Restaurant si bar

Cu un design elegant, restaurantele si terasele din cadrul clubului reprezinta un loc ideal pentru evenimente speciale, intalniri de afaceri sau pentru o cina romantica!
detalii
Vox Maris No1 Club - Vox Maris Grand Resort | Costinesti - www.voxmaris.ro

Vox Maris No1 Club

Distractia este la indemana in Costinesti. Fie ca alegi clubul din cadrul resortului, Vox Maris No1 Club, fie ca alegi o petrecere pe plaja, vei avea cu siguranta o experienta de neuitat.detalii
Centru Fitness - Vox Maris Grand Resort | Costinesti - www.voxmaris.ro

Centru fitness

Accesul la facilitatile centrului nostru de fitness este gratuit pentru pesoanele cazate in resort. Daca doresti sa te mentii in forma pe perioada sejurului in resortul nostru, aici vei gasi echipamentele de care ai nevoie, de la stepper si bicicleta, pana la diverse aparate pentru toate grupele de muschi.

Temporar indisponibil datorita masurilor luate pentru COVID 19

detalii
Centru Bowling - Vox Maris Grand Resort | Costinesti - www.voxmaris.ro

Centru bowling

Bowlingul este un sport foarte variat, spectaculos si popular, fiind totodata si unul din cele mai vechi jocuri din lume. Bowlingul este un exercitiu fizic de tip anaerob, asemanator cu mersul pe jos cu greutati la picioare. Acest sport ajuta la arderea caloriilor si pune in miscare grupe de muschi care nu sunt exersate zilnic.

Temporar indisponibil datorita masurilor luate pentru COVID 19detalii
Biliard si tenis de masa - Vox Maris Grand Resort | Costinesti - www.voxmaris.ro

Biliard & Tenis de masa

Biliardul este un joc distractiv si popular pentru toate varstele in care jucatorii isi pot etala calitatiile de previziune, precizia si puterea de concentrare. Tenisul de masa, cunoscut si sub numele de "ping-pong" este un sport in care doi sau patru jucatori lovesc o minge goala, usoara, cu ajutorul unor palete speciale

Temporar indisponibil datorita masurilor luate pentru COVID 19detalii
Piscina - Vox Maris Grand Resort | Costinesti - www.voxmaris.ro

Piscine

Cand soarele arde cu putere, nimic nu este mai placut decat o zi relaxanta pe marginea piscinei in Vox Maris Grand Resort. Iti definesti bronzul, te racoresti si poti savura unul dintre cocktail-urile preparate la barurile de pe marginea piscinei.detalii
Tenis de camp - Vox Maris Grand Resort | Costinesti - www.voxmaris.ro

Tenis de camp

Accesibil la orice varsta, cu miscari armonioase si precise, tenisul se impune prin spectaculozitate si noblete. Clientii pot inchiria terenul de tenis si se pot adresa la bar pentru rezervari.

Temporar indisponibil datorita masurilor luate pentru COVID 19


detalii
Centru de conferinta - Vox Maris Grand Resort | Costinesti - www.voxmaris.ro

Centru de conferinta

Beneficiezi de un centru de conferinte dotat cu 11 sali si un amfiteatru, cu o capacitate de la 20 de pana la 3500 persoane.

detalii

0741224773